NLEN
Hoek van Holland strandtent

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Een bedrijfsuitje in Hoek van Holland organiseren? Bij organisatiebureau Beleving Hoek van Holland boek je het hele jaar door bedrijfsuitjes op het strand van Hoek van Holland. In goed overleg stellen we een programma samen. We zijn een full-service event organisatie, dus we nemen alle zorgen uit handen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een arrangement, een uitbreiding met een lunch of bbq, de activiteiten voor de groep, etc. Maak gebruik van het contactformulier of het formulier bij het betreffende uitje. Beleving Hoek van Holland ontvangt jullie graag snel op het strand. We maken er samen een topdag van! 

Archery Tag Hoek van Holland Schatzoeken Hoek van Holland Hoek van Holland zandsculpturen

Top 15 bedrijfsuitjes Hoek van Holland

Laat uw bedrijfsuitje aan het strand professioneel organiseren. Bekijk ons ruime aanbod van originele strandactiviteiten op deze pagina. Boek vandaag jullie bedrijfsuitje aan zee voor 2024. Er is een ruim aanbod workshops. Er zijn ideeën voor bedrijfsuitjes en teamactiviteiten op en aan het strand van Hoek van Holland. Een veel gekozen en leuk bedrijfsuitje is Expeditie RobinZon

Hoek van Holland vanuit Rotterdam:

 1. Start in Rotterdam: Begin vanuit het centrum van Rotterdam of de locatie waar je je bevindt.
  Neem de A20 richting Hoek van Holland: Zorg ervoor dat je de borden volgt die de richting van Hoek van Holland aangeven.
 2. Blijf de A20 volgen: Je zult de snelweg blijven volgen voor ongeveer 30-35 minuten, afhankelijk van het verkeer en je exacte startpunt in Rotterdam.
 3. Afslag Hoek van Holland: Wanneer je dichter bij Hoek van Holland komt, zoek dan naar borden die aangeven dat je de snelweg moet verlaten richting Hoek van Holland.
 4. Volg de borden: Na het verlaten van de snelweg zul je borden tegenkomen die je de weg wijzen naar het centrum of de specifieke locatie in Hoek van Holland, bijvoorbeeld Uluwatu of Beachclub Royal.
 5. Bestemming: kies bestemming strand Hoek van Holland. Of strandpaviljoen R Port.
 6. Parkeren: er is een groot parkeerterrein voor het metrostation Hoek van Holland Strand.

Zorg ervoor dat je altijd de verkeersborden en -regels volgt en rekening houdt met het verkeer. Het kan ook handig zijn om een actuele kaart of navigatiesysteem bij de hand te hebben voor de meest actuele route en verkeersinformatie. Tot snel in Hoek van Holland!

METRO Hoek van Holland

Om met het openbaar vervoer (metro) vanuit Rotterdam naar Hoek van Holland te reizen, volg je de volgende stappen:

 1. Startpunt in Rotterdam: Afhankelijk van waar je in Rotterdam begint, ga je naar het dichtstbijzijnde metrostation of tramhalte die je toegang geeft tot het Rotterdamse metrostelsel.
 2. Neem de metro: Stap in de metro en zorg ervoor dat je de metrolijn B (Randstadrail) neemt. Deze lijn gaat van Rotterdam Centraal of andere stations in Rotterdam naar Hoek van Holland Strand.
 3. Richting: Zorg ervoor dat je de metro neemt die naar "Hoek van Holland Strand" gaat. Controleer de vertrektijden op de informatieborden of via een reisplanner, aangezien er mogelijk niet continu treinen rijden.
 4. Reistijd: De reistijd vanuit Rotterdam naar Hoek van Holland Strand is ongeveer 35 tot 40 minuten, afhankelijk van de dienstregeling en eventuele tussenstops.
 5. Aankomst in Hoek van Holland: Wanneer je aankomt op het metrostation van Hoek van Holland Strand, loop je vanuit het metrostation direct het strand op. R Port, Uluwatu, Beachclub Royal of Noord Noord West zijn dan nog een klein stukje lopen.

Beleving Hoek van Holland is bekend met e-facturatie, bijvoorbeeld voor overheden. We rekenen hier geen extra kosten voor.

671