NLEN
Hoek van Holland
  • bedrijfsuitje eldorado noordwijk
  • dorado werkuitje noordwijk

Road to El Dorado

Vanaf € 22,50 per persoon

Avontuurlijk bedrijfsuitje: Road to El Dorado

Op zoek naar een unieke en avontuurlijke manier om uw team te versterken? Ga in teams op zoek naar het goud van El Dorado! Beleving Hoek van Holland organiseert dit bedrijfsuitje op het prachtige strand van Hoek van Holland. Hier kunnen u en uw collega's deelnemen aan een spannend schatzoekavontuur. 

Hoek van Holland schatzoeken

Dit schatzoekavontuur biedt niet alleen plezier en entertainment, maar ook een geweldige manier om teambuilding te bevorderen. U en uw team zullen samenwerken om de geheimen van het strand te ontrafelen en de schat te vinden. Jullie gaan in teams op zoek naar het goud van El Dorado. Onze ervaren instructeurs zijn er om u te begeleiden en u te helpen bij het oplossen van raadsels en het vinden van aanwijzingen. Of u nu een team van ervaren schatzoekers heeft of dat het uw eerste keer is, iedereen zal plezier beleven aan deze activiteit. Dit is een geweldige manier om uw teamleden te leren kennen op een nieuwe manier en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring op te doen.

Boek nu uw bedrijfsuitje en laat uw team een unieke en avontuurlijke ervaring beleven terwijl u tegelijkertijd de banden met elkaar versterkt. Laten we samen op zoek gaan naar de schat van Hoek van Holland!

  • Bedrijfsuitje waarin samenwerken, plezier maken en tactisch spelen centraal staan. Deze strandactiviteit voor bedrijven heeft een flexibele invulling met afwisselende onderdelen die actief en semi-actief zijn.Onze uitjes voor bedrijven en consumenten

508