NLEN
Hoek van Holland
 • robinson tafeleditie uitje hoek van holland
 • robinsonuitje werkuitje afdelingsuitje
 • robinson uitje indoor hoek van holland
 • indoor bedrijfsuitje hoek van holland
 • robinzon hoek van holland
 • tafel expeditie hoek van holland bedrijfsuitje

Robinson aan Tafel

Maak je klaar voor een spannende strijd tijdens onze unieke Expeditie Robinson aan Tafel. Het team dat de opdrachten het beste voltooit, die wint de wedstrijd!

Mis deze kans niet om je collega's of vrienden uit te dagen. Dit avontuurlijk uitje bekend van tv wordt jullie aangeboden in één van de samenwerkende Beach Clubs in Hoek van Holland. Durven jullie de uitdaging aan?

Orgineel bedrijfsuitje Hoek van Holland?

Beleving Hoek van Holland organiseert al meer dan 10 jaar succesvol de Expeditie RobinZon op het strand. Nu is er: Robinson aan Tafel! Het is hetzelfde populaire Robinson-uitje aan zee, maar dan binnen aan tafel. Gemakkelijk te organiseren bij u op locatie, maar natuurlijk véél leuker aan zee. Speel het bijvoorbeeld in beach club R Port of Uluwatu in Hoek van Holland. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. 

Expeditie Robinson zelf spelen

De succesformule die dit teamuitje groot maakte, is toegepast in deze speciale en originele indoor-editie. Maar Robinson aan Tafel is ook op het terras bij goed weer, zeer geschikt. De tafelvariant van dit avonturenspel is beschikbaar voor wel vijfhonderd man tegelijk, soms meer. Het is de ideale invulling van een bedrijfsdag waarin ieders kwaliteiten worden getest. Speel Robinson aan Tafel in Hoek van Holland met je vrienden of collega's en ontdek wie de échte Robinson survivor van de groep is.

“Speciaal grote bedrijven kiezen deze Robinson-variant. De Expeditie aan Tafel, zoals we ‘m intern noemen, is beschikbaar voor groepen tot wel 500 personen!”

Speluitleg Robinson aan Tafel

Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs beginnen de teams met het maken van hun eigen bandana voordat ze zich storten op verschillende uitdagende opdrachten. Hieronder zijn o.a.: het bouwen van een kamp met bamboe, het oplossen van het magische vierkant, visvangen en nog veel meer.

Teambuilding aan zee of op kantoor

Expeditie Robinson is zo succesvol voor groepen, omdat het tal van groepsverbindende elementen bevat. Deze speciale tafeleditie expeditie bevat dezelfde onderdelen als de expeditie buiten. De strandeditie, die Beleving Hoek van Holland al succesvol ruim 10 jaar organiseert, is uitermate geschikt voor samenwerking en teamgeest. Afwisselend is er competitie, spanning en ruimte voor de creativiteit. Ook worden belangrijke kwaliteiten als strategiebepaling, behendigheid en het oplossen van raadsels, door puzzels en breinbrekers, getest.

Bedrijfsuitje grote groepen

 • avontuurlijk bedrijfsuitje binnen
 • geschikt voor grote groepen
 • op locatie mogelijk
 • > 500 man tegelijk
 • teamgeest & plezier

Robinson aan Tafel duurt twee uur en kan overal in Nederland worden gespeeld. Indoor, maar ook buiten, zoals op het terras. Bijvoorbeeld aan zee nabij het strand van Hoek van Holland in strandtenten (o.a. Beachclub Royal, Noord Noord West), hotels, congrescentra, vergaderruimtes en in horeca naar keuze. Ook op locatie van uw eigen bedrijfspand, kantine of kantoor. Bekijk deze Robinson aan Tafel sfeerimpressie online.

Binnen Zuid-Holland
Tot 8 personen per groep: € 300
Voor elke extra deelnemer: € 25

Buiten Zuid-Holland
Tot 8 personen per groep: € 350
Voor elke extra deelnemer: € 30,00

Prijzen exclusief BTW. Tijdsduur 2 uur.

Grotere groepen of speciale wensen? Vraag het ons!
Onze uitjes voor bedrijven en consumenten

591