NLEN
Hoek van Holland
  • Hoek van Holland uitjes
  • bedrijfsuitje wie is de mol
  • Hoek van Holland indoor spellen
  • hvh teambuilding
  • Hoek van Holland uitje indoor

Kwal aan Tafel

Wie is de Mol zelf spelen?

Kwal aan Tafel is een soort molspel, maar dan met een strandtwist. Wie is de Kwal heet het eigenlijk, en het is onze versie van het populaire tv-spel; Wie is de Mol. Deze variant (Kwal aan Tafel) speel je gewoon aan tafel. Bijvoorbeeld, tijdens een werkuitje met je collega's van kantoor in een strandtent in Hoek van Holland. 

Kwal aan Tafel werd speciaal ontworpen als gezelsschapsspel, maar ook voor teambuilding is het uitermate geschikt. Het is een enerverend spel waarbij je in een teamverband uitdagende opdrachten uitvoert. Daarbij jaag je tegelijkertijd op de Kwal. Een soort Wie is de Mol. Een rollen- en raadselspel waarbij inventiviteit, lef en mensenkennis komt kijken. Zet jij alles op alles om het spel te kraken?

Samenwerken en vertrouwen zijn van groot belang om de uitdagende opdrachten goed uit te voeren. Door deze goed af te ronden kan een groep ‘kwallengeld’ verdienen. Maar door de aanwezigheid van de Kwal - een saboteur - in het team is dit niet eenvoudig. Niemand weet wie het is. Alleen een slimme en oplettende kandidaat kan ontdekken hoe de Kwal opdrachten dwarsboomt.

Wie is de Mol spel op locatie

Kwal aan Tafel duurt ongeveer 2 uur. Dit teamspel is uitermate geschikt als indoor teambuilding event. Het wordt u inclusief begeleiding volledig verzorgd aangeboden. Desgewenst, bij u op locatie. In Hoek van Holland speelt u Kwal aan Tafel bij beach club R Port

Binnen Zuid-Holland
Tot 8 personen per groep: € 300
Voor elke extra deelnemer: € 25

Buiten Zuid-Holland
Tot 8 personen per groep: € 350
Voor elke extra deelnemer: € 30,00

Prijzen exclusief BTW. Tijdsduur 2 uur.
Onze uitjes voor bedrijven en consumenten

597