NLEN
Hoek van Holland
  • zandsculpturen hoek van holland uitje
  • zandsculpturen maken hoek van holland
  • zandsculpturen bedrijfsuitje hoek van holland
  • hoek van holland zandsculpturen bedrijfsuitje

Zandsculpturen Hoek van Holland

Vanaf € 20,00 per persoon

Zandsculpturen bouwen met kantoor

Een bedrijfsuitje aan zee is een geweldige manier om de werknemers te belonen en tegelijkertijd teambuilding te bevorderen. Want wat is er nu leuker dan een dagje uit naar het strand. Even relaxen en tegelijkertijd genieten van de prachtige kustlijn van Hoek van Holland. Voeten in het zand, verstand eventjes op nul, want hier gaat uw team samen bouwen aan een zandsculptuur. Deze activiteit is geschikt voor groepen van elke grootte en leeftijd en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Beleving Hoek van Holland zorgt voor de materialen en begeleiding. Desgewenst kunnen we de groep opdelen en een competitie-element toevoegen.

Smeed zand en teamverband!

Tijdens ons Bedrijfsuitje Zandsculpturen in Hoek van Holland bouwt u niet alleen aan prachtige zandsculpturen, maar u leert ook nog eens hoe u deze op een professionele manier kunt bouwen. Onze ervaren instructeurs zijn er om u te begeleiden en te helpen bij het creëren van uw eigen meesterwerk. Na afloop van deze dag zult u niet alleen een prachtige zandsculptuur hebben gebouwd, maar ook nog eens onvergetelijke herinneringen hebben opgedaan met uw collega's. Ook hebben jullie elkaar in een andere setting beter leren kennen.

Teamdag arrangement

Boek het bedrijfsuitje Zandsculpturen bij Beleving Hoek van Holland. Kom naar zee en ontdek de creatieve zandartiest in uzelf. Gun uw team een fijne strandervaring met zon, zand en zee, terwijl jullie tegelijkertijd de onderlinge banden met elkaar versterken. Maak gebruik van het contactformulier en vraag ons naar de mogelijkheden om deze teamdag met een lunch, diner of bbq uit te breiden. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dit personeelsuitje worden uitgebreid met een tweede activiteit of Expeditie RobinZon. Zo is er voor ieder wat wils. Vraag het ons. Tot snel aan zee!
Onze uitjes voor bedrijven en consumenten

731