NLEN
Hoek van Holland
  • graffiti workshop hoek van holland
  • creatief bedrijfsuitje hoek van holland
  • graffiti workshops hoek van holland
  • graffiti workshops beleving hoek van holland

Graffiti workshop

Vanaf € 32,50 per persoon

Graffiti workshop ☀ Hoek van Holland

Tijdens de workshop leer je de basisprincipes van graffiti-spuiten en krijg je de kans om jezelf uit te drukken op je eigen canvas of houten paneel op het strand. De workshop kan individueel of in groepsverband worden gehouden. Onze ervaren graffiti-artiest zal jullie begeleiden bij het ontwerpen en creëren van jullie eigen unieke kunstwerk. Na afloop van de workshop kun je genieten van de prachtige omgeving en de zee terwijl je terugkijkt op een geslaagd teamuitje. Reserveer nu een graffiti workshop op het strand van Hoek van Holland voor een bedrijfsuitje dat je niet snel zult vergeten!

Hoek van Holland bedrijfsuitje

Tijdens deze korte creatieve workshop Graffiti van ongeveer 1,5 uur, worden eerst duo’s gevormd die 20 minuten de tijd krijgen om op papier een ontwerp te maken. Vervolgens is er gelengenheid om kort met spuitbussen te oefenen. Na het oefenen krijgen de deelnemers de kans om samen op een houten paneel of op een groot schilderdoek te painten. Hiervoor zijn o.a. spuitbussen, stencils en speciale verfstiften aanwezig. Alle materialen zijn op waterbasis en daardoor perfect voor gebruik binnen. Bij mooi weer zijn we natuurlijk heerlijk buiten op het strand van Hoek van Holland. Absoluut genieten!

Op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor een bedrijfsuitje? Denk dan eens aan een graffiti workshop op het strand van Hoek van Holland. De prachtige omgeving biedt de perfecte achtergrond voor een creatief teamuitje.
Onze uitjes voor bedrijven en consumenten

451