NLEN
Strandtent Uluwatu
Strandtent Uluwatu Strandtent Uluwatu

Strandtent Uluwatu Hoek van Holland

Uluwatu Beach in Hoek van Holland is meer dan alleen een strandtent; het is een exotische oase waar de elementen vrij spel hebben, geïnspireerd door de magische surfspot op Bali. Deze locatie is ideaal voor bedrijfsuitjes, waarbij werk en plezier samenkomen in een unieke setting.
 

De strandtent Uluwatu staat bekend om zijn passie voor goed en eerlijk eten

Daarnaast biedt Uluwatu Beach diverse arrangementen voor ontbijt, lunch en diner, waaronder het populaire shared-dining arrangement. De sfeervolle setting en fusion gerechten nemen je mee in exotische dagdromen. De strandtent staat bekend om zijn passie voor goed en eerlijk eten, met een uitgekiende wijnkaart en een gevarieerd menu. Uluwatu Beach is niet alleen een plek om te genieten van de zon, zee, strand en lucht, maar ook een plek waar je kunt genieten van heerlijke wijnen, mooie vlees- en visgerechten samengesteld door topkoks, en uiteenlopende Gin Tonics en cocktails.

Kortom, Uluwatu Beach is de perfecte locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in een exotische sfeer, waarbij werk en plezier samenkomen in een unieke setting aan het strand van Hoek van Holland.


Adres: Uluwatu Hoek van Holland, Zeekant 57, 3151 HW Hoek van Holland

698