NLEN
Hoek van Holland
  • Hoek van Holland workshops schilderen
  • Hoek van Holland schilderen workshop
  • schilder workshop Hoek van Holland bedrijven
  • Zuid-Holland schilder workshops

Schilder workshop

Vanaf € 32,50 per persoon

Bedrijfsuitje Schilderen ☀ Hoek van Holland

Een bedrijfsuitje Schilderen is een unieke gelegenheid om de banden tussen uw medewerkers te versterken. Het samenwerken aan een schilderopdracht is een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en om in een ontspannen sfeer te werken aan het verbeteren van de teamgeest. Door samen te werken en te lachen tijdens de schilderopdracht, zullen uw medewerkers behalve plezier, ook een aangename stranddag aan zee beleven.

Kunstschilderen bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje Schilderen is een geweldige manier is om te investeren in de toekomst van uw bedrijf. Door uw medewerkers te stimuleren om buiten hun comfortzone te treden, zal het de creativiteit en het innoverend denken stimuleren. Een creatief scheppende mindset leidt vrijwel altijd tot nieuwe ideeën en oplossingen voor uw bedrijf. Bovendien kan een bedrijfsuitje ook een geweldige manier zijn om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van communicatie en het creatief oplossen van problemen. Schilderen is een uitstekende manier om out-of-the-box te denken. De strandomgeving is tevens een inspirerende setting, waar de sky the limit is.

Voor deze Workshop Schilderen Hoek van Holland zijn er verschillende locaties buiten en/of binnen beschikbaar. De instructeurs van Beleving Hoek van Holland zijn er om je op weg te helpen met de juiste technieken en ze zullen je begeleiden tijdens de opzet en vormgeving van je eigen werk. Uiteraard wordt het materiaal volledig voor je verzorgd. Het gemaakte werk gaat na afloop met je mee naar huis.

De duur van de Workshop Schilderen in Hoek van Holland is 2 uur.

Personeelsuitje arrangement? 

Boek dit bedrijfsuitje bij Beleving Hoek van Holland. Kom naar zee en ontdek de creatieve kunstschilder in jezelf. Gun het team een fijne strandervaring met zon, zand en zee, terwijl jullie tegelijkertijd de onderlinge banden met elkaar versterken. Maak gebruik van het contactformulier en vraag ons naar de mogelijkheden om deze teamdag met een lunch, diner of bbq uit te breiden. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dit personeelsuitje worden uitgebreid met een tweede activiteit of Expeditie RobinZon. Zo is er voor ieder wat wils. Vraag het ons. Tot snel aan zee!
Onze uitjes voor bedrijven en consumenten

589