NLEN
Hoek van Holland
  • archerytag bedrijfsuitje Hoek van Holland
  • archerytag uitje Hoek van Holland
  • bedrijfsuitje Hoek van Holland archerytag
  • hoek van holland archerytag bedrijfsuitje

Archery tag

Vanaf € 15,00 per persoon

Archery Tag ☀ Hoek van Holland

Op zoek naar een unieke en spannende manier om teambuilding te bevorderen met uw collega's? Waarom organiseert u dan geen bedrijfsuitje naar het prachtige strand van Hoek van Holland waar u en uw team kunt deelnemen aan een Archery Tag-wedstrijd?

Archery Tag is een unieke combinatie van boogschieten en paintball (zonder verf), waarbij u en uw teamgenoten tegen elkaar strijden in een spannende en uitdagende wedstrijd. Onze ervaren instructeurs zullen u en uw team begeleiden en u helpen om de juiste technieken te leren en de juiste strategieën te ontwikkelen.

Bedrijfsuitje Pijl en Boog

Of u nu een team van ervaren boogschutters heeft of dat het uw eerste keer is, iedereen zal plezier beleven aan deze activiteit. Dit is een geweldige manier om uw teamleden te leren kennen op een nieuwe manier en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring op te doen.

Boek nu uw bedrijfsuitje Archery Tag in Hoek van Holland en laat uw team een unieke en spannende ervaring beleven terwijl u tegelijkertijd de banden met elkaar versterkt. Laten we samen strijden voor de overwinning op het strand van Hoek van Holland!

Wat staat jullie te wachten tijdens deze competitie tussen collega's of vrienden? We starten na een korte speluitleg met enkele schietoefeningen zodat iedereen veilig met pijl en boog overweg kan. Hierna is het schieten op collega's geblazen.

Ook leuk met je team, de personeelsvereniging, familie, vrienden of als vrijgezellenuitje. Kies Beleving Hoek van Holland!
Onze uitjes voor bedrijven en consumenten

267