NLEN
Strandpaviljoen Noord Noord West
Strandpaviljoen Noord Noord West Strandpaviljoen Noord Noord West

Strandpaviljoen Noord Noord West

Noord Noord West is een gezellig strandpaviljoen gelegen in Hoek van Holland, bekend om zijn gastvrije sfeer en veelzijdige mogelijkheden voor groepsbijeenkomsten. Of het nu gaat om een bruiloft aan zee, een borrel met vrienden, een verjaardag, een lunch met de hele familie, een vergadering met collega’s of teambuilding op het strand, Noord Noord West biedt diverse arrangementen om elk moment speciaal te maken. Het paviljoen is het hele jaar door geopend en biedt een uitstekende keuken met een breed scala aan drankjes.

Het menu is gevuld met eenvoudige en verse gerechten uit de zee, zoals een pan met mosselen of een simpele fish and chips. Voor degenen die geen visliefhebber zijn, zijn er ook andere opties zoals kogelbiefstuk met kruidenboter en aardappelgratin, of vegetarische kipsaté met gebakken uitjes en sriracha-mayonaise.

Strandpaviljoen Noord Noord West is ook een perfecte locatie voor teambuilding activiteiten op het strand, gevolgd door een heerlijke borrel

Daarnaast is het paviljoen een ideale plek om te ontspannen, of je nu een boek wilt lezen in de zon, wilt borrelen met vrienden of wilt lunchen met je familie. Bij Beleving Hoek van Holland zijn we trots om samen te werken met Noord Noord West, een van de beste strandpaviljoens van Nederland, om onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

473