NLEN
Hoek van Holland
  • Wie is de mol
  • wie is de kwal
  • uitje strandspel kwallen

Wie is de Kwal

Vanaf € 22,50 per persoon

Wie is de Kwal ☀ Hoek van Holland

Kom genieten van een onvergetelijk bedrijfsuitje op het prachtige strand van Hoek van Holland. Doe mee aan het spannende spel 'Wie is de Kwal' en ontdek wie van uw collega's de meeste vaardigheden en kwaliteiten bezit. Wie spreekt niet de waarheid en is het spel aan het 'mollen'. Tevens, laat u verrassen door de prachtige omgeving en maak er een dag vol plezier van met uw team. We verwelkomen u graag voor een dag vol plezier en teambuilding op het strand van Hoek van Holland. Daar speelt u Wie is de Kwal, onze spel- en strandvariant van Wie is de Mol.
 

Wie is de Mol zelf spelen

Ben je klaar voor een spannend bedrijfsuitje? Doe dan mee met onze variant van 'Wie is de Mol': 'Wie is de Kwal'! Dit unieke uitje wordt gehouden op het prachtige strand van Hoek van Holland. Samen met jouw team zul je verschillende opdrachten moeten volbrengen terwijl je tegelijkertijd op zoek gaat naar de verrader onder jullie: de kwal.

Teambuilding Hoek van Holland

Tijdens deze teambuilding ervaring zullen jullie jullie vaardigheden in communicatie, probleemoplossing en samenwerking testen. Elk teamlid zal verdacht worden gemaakt, en het is aan jullie om te beslissen wie de kwal is. De opdrachten zijn speciaal ontworpen om jullie teamgeest te versterken en jullie vaardigheden te testen. Na een spannende dag vol verrassingen, zullen jullie aan het einde van de dag samenkomen om te beslissen wie de kwal is. Wie zal het zijn? De spanning zal tot het einde toe voelbaar zijn. Boek nu jouw bedrijfsuitje aan het strand van Hoek van Holland en ontdek wie de kwal is!
Onze uitjes voor bedrijven en consumenten

609